Om mig

Jag som skriver heter Carina och bloggar om livet; närheten till det enkla i livet och allt som berör mitt inre och skapar ett intresse.

Jag rasade julen 2016 i svår utmattning och där började min resa inåt på riktigt. Jag började vända upp och ner, ut och in på hela mitt väsen för att kunna förstå varför jag hade rasat i utmattningen. Jag var helt övertygad om att mitt förtagande inom barnomsorgen inte var orsaken, som många påstod ~ jag började titta djupare inom mig ~ kunde svaren ligga i barndomen?

Jag delar min resa, mina tankar med dig, blandat med både sorg och glädje. Jag delar också med mig av livet, tillsammans med mina fantastiska fyrbenta vänner ~ trogna vänner för livet.

Jag lever och bor i ett litet torp på skogen i Dalarna. Ensamstående mamma till en underbar dotter. På torpet finns två getter Britta & Blenda, tre hundar (två är adopterade från Rumänien), tre katter, en kanin, 16höns & tuppen Oscar samt ett gäng akvariefiskar. Jag gillar närheten till naturen, det äkta och omtänksamma i människan. Med sanningen till oss själva kan vi öppna upp för omtanken mot andra. Skrivandet hjälper mig att processa livets frågor.

Dela gärna om du gillar det du läser. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet om du vill.

Ljus & värme Carina