S K R I K arg

I B L A N D vill man bara skrika ut sin ilska. Slå i väggen och stampa fötterna hårt i golvet. Det känns liksom skönt. Kanske några rytande svärord också. Passar inte alla, men det passar mig.

Sen är det skönt att ändra fokuset och tänka på något glädjande. Något som får sinnet och kroppen att känna livslust och pirr. Typ som ying & yang.

Jag bjuder på två riktigt glädjande händelser från idag. Först så kommer min älskade dotter idag – åhhhh vad jag längtat och sådant pirr i kroppen jag känner att få träffa henne igen. (Ska strax åka till stan och hämta henne efter fotbollsträningen😍)

Mitt andra glädjande idag är ett så himla överraskande samtal. En person som betyder så mycket för mig. Hon som fick mig att ”vakna” upp sex månader efter min sjukskrivning i svår utmattning.
Hon som fick mig att förstå vad långvarig stress kan göra med kroppen. Hon som fick mig inse hur min egen barndom lagt grogrunden för en framtida kollaps.

Hon driver idag @utmattningshjalpen och jag är henne evigt tacksam. Jag fick redskapen, kunskapen och sen fick jag göra grovjobbet. Och gör så fortfarande. En dag i taget.

Så det var mina två glädjande tingen idag, som får mig le. Som får mig skifta fokus från det tunga till det ljusa. Tack 🙏

Har du varit med om något glädjande idag? Vill du får du gärna dela med dig ❤️

Kramizzzz från torpets lilla vrå ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s