Hjärnspöken

V A K N A D E med hjärnspöken. Hade samtal med mig själv, en massa ursäkter, ursäkter för att I N T E ta den där lilla lilla mini joggen på dag 2.

”Det regnar ute, usch då blir jag blöt och kall.”
”Nog har jag lite träningsvärk, då kanske jag ska vila.”
”Jag tar joggen på…få se onsdag istället då är jag ledig.”
H U R många ursäkter kan man egentligen komma på‼️

Till slut blev jag full i skratt när jag märkte hur jag höll på. Nej banne mig att hjärnspökena ska hindra mig från att fortsätta där jag började igår. Jag spolade tillbaka till känslan jag hade i kroppen efter den lilla lilla joggen igår och fick tillbaka den sköna känslan.

Snabbt på med kläderna och underbara #robbiewilliams i öronen, N U jäklar!

Sedan raset i utmattningen för fyra år sedan har jag lagt på mig +10 kg då jag totalt slutade med all träning för kroppen kollapsade totalt.

Jag har bestämt mig nu, den där beslutsamheten jag kände när jag slutade röka för 21 år sedan, när slutade dricka alkohol för 4 1/2 år sedan den beslutsamheten har infunnit sig…..då vet jag att N U är det dags för ytterligare en förändring i min utvecklig❤️

Kram Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s