Göra skillnad

D A G A R blir vad vi gör dem till – det tror jag i alla fall. Var dag har vi en möjlighet att se livet ur olika perspektiv – ett val.
Ibland bjuder livet på händelser som gör att vissa dagar är tuffare & andra dagar glider livet liksom lite mer lättsamt fram.
Dock är det alltid så, att det ständigt finns något att gnälla över om man vill. Likväl som det alltid finns möjligheten att välja att se det som också funkar bra i livet.

Personligen är jag inte rädd för att dyka ner i de tunga ämnen som berör livet. Likväl är jag inte rädd för att bjuda på barnet som lever inom mitt hjärta.
Allt detta kan jag blanda ihop till en fin kompott i mitt yrke. Hur fantastiskt är inte det?

Tänk att få dansa på jobbet 💃 och samtidigt få skratta ihop. Skaka rumpa och känna
L I V E T inom tillsammans med någon som behöver detta i stunden av nu.

Tänk att få mata änder, få frisk luft och i sällskap med en glad pensionär som kanske behöver en dragkrok för att komma ut på promenad. Det är mina dagar på jobbet.

Tänk att få glädja en +90 åring som fyller år med en födelsesång och enkel liten blomma bara för att man vill – bry sig om.

För mig handlar inte mitt jobb om att ”bara gå till jobbet”, för mig handlar det om att göra skillnad. Göra skillnad för en annan människa där hon är i livet i stunden av – NU ❤️

Dagen blir exakt vad man gör den till. Jag kan välja att sucka och inte tycka det finns någon mening. Eller så väljer jag att se möjligheterna i det lilla som finns just intill.
Att få göra skillnad det är vad #hemtjänst är för mig ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s