Förnöjsamma dagar

T Ä N K för bara ett år sedan var getter fortfarande en dröm för mig. Jag har blivit varnad så många gånger för hur jobbiga getter är. Hur rymningsbenägna de är och helt enkelt omöjliga djur! Jag skulle ångra mig kraxade röster omkring mig.

N U lever jag med Britta & Blenda, de verkligen förgyller varje liten sekund av livets andetag. Inte en dag jag ångrar dessa två flickor. De får mitt hjärta att smälta, de får min själ att skratta tillsammans med de trallande tre vackra S:n Stella, Sonya & Selma utgör de en viktig roll på torpets lilla plätt.

Igår spenderade jag dagen med min fina dotter❤️ långpromenad och lek på skogstjärnen. Nedan en liten film från dagen med de bästa själarna på skogen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s