Morgonstund

En morgon hemma🧘🏻 första digitala yogastund.❤️ Kanske det nya Nu. Ett samhälle så omvälvande annorlunda. En tid av prövningar, stora som små. En tid då allas sinne utsätts för något man aldrig kunnat förutspå.

Jag är dock tacksam för min stund av Nu. Yogar med finaste medmänniskor, var och en i sitt egna hem❤️ brasan knastrar i mitt öra. Ljusen sprider sitt lugn. Vågskvalpet i högtalarna. Jag djupandas och känner min kropp. Känner lugnet. Stillheten. En stund av förnöjsamhet.
En tisdag i november. 🍂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s