Vänskap eller dålig bytesaffär?

Hej fina medmänniska 💙

Måndag 💫 Vänskap eller dålig bytesaffär?

”Man kastar ideligen bort det viktiga och behåller skuggan.” – Jennie Jerome Churchill

Går det att köpa vänskap?
Vad är vänskap – egentligen? Är det lika för oss alla eller hur ser det ut, där-inom💙

Jag läser dagens text ur Din är dagen som idag berör just vänskap. Du som väljer att lyssna du tar till dig det som känns rätt i ditt hjärta och släpper resten fritt. Kanske så ett frö. Länk nedan 👇💙

Njut av idag. Nu – är det enda som finns.
Kanske prova när du ändå står och speglar dig🌠
Godmorgon kära spegelbild – så kul att se dig. Så fin du är idag❤️

Vill du så möts vi igen tisdag morgon 06.30 då tisdagens ord kommer ut.

Kram från skogstäppan
Carina

2 reaktioner till “Vänskap eller dålig bytesaffär?

 1. Godmorgon fina du❤️ Nu är det några dagar sedan jag hade möjlighet att lyssna på dig. Men idag efter ett yoga pass ( lugn stretch yoga) sitter jag i min gröna fåtölj med en koppa kaffe o tar in det du läser. Visst har jag gjort dåliga bytesaffärer. Gåvor o massor av min energi har jag gett bort o ångrat det senare. Idag är det annorlunda. Visst får jag jobba på det men idag lyssnar jag på mig själv innan jag ger. Just nu jobbar jag på att ge mig mer energi. Har tagit ett beslut att inte gå in på fb o instagram under en tid. Det stressar mig o tar energi. Det är svårt så lätt att jag är där o vill trycka på appen. Tänker även se till att jag går ut varje dag o ta in ny luft. Nu tänker jag ge mig själv gåvor. Frisk luft yoga m m tänker jag fylla på med. Ha en fin måndag o va rädd om dig kramar om 🥰🙏❤️

  Gillad av 1 person

  1. Hej Kristina ❤️
   Har saknat dina delningar 😀 sitter här i morgonrocken fortfarande, helt slut efter en helgs jobb. Känner sådan tacksamhet över att landa i lugnet, i friden i mitt egna hem. Koppla bort allt som har med jobb att göra.
   Så skönt med yoga❤️
   Ta väl hand om dig. Varma krama om dig! ❤️💫🍂😘

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s