Gratis yogastund – i ditt hem💜

Hoppas livet lever vÀl med dig. Jag saknar yogan och har fÄtt förfrÄgan om att börja igen. Dock ser det ut som att viruset ökar i samhÀllet igen och med egen erfarenhet av att vara sjuk i viruset vill jag inte riskera att vi bidrar till nÄgon smittspridning. MEN sÄ öppnades det upp en idé om att köra digitalt. Jag höll ett yogapass genom IOGT-NTO förra söndagen och det gick jÀttebra tyckte de som nÀrvarade.

Min tanke Àr att vi möts inne pÄ Lifesize tisdagar med start 24/11 kl 9-10, dÀr jag guidar dig igenom mjuka lugna rörelser, en liten meditation pÄ slutet och avslappning som avslutningsvis.

Lifesize finns dÀr appar finns sÄ det Àr bara att ladda ner gratis pÄ den enhet du vill anvÀnda.

Yogan Àr gratis.

Om du undrar om uppkoppling och sÄdant sÄ hjÀlps vi Ät, jag förstÄr om det kan vara lite pilligt i början om man inte har hÄllit pÄ med det tidigare. Detta Àr nytt för mig med, men ser det som en möjlighet att fÄ yoga ihop nÀr lÀget Àr som det Àr i samhÀllet.
KÀnner du att detta skulle vara nÄgot för dig sÄ fÄr du gÀrna Äterkoppla och dÄ Àven skicka Mail uppgift sÄ jag kan skicka en lÀnk med inloggning.

Min mailadress Àr: carina008@hotmail.com

Du ordnar med en mysig hörna för dig i ditt hem eller dĂ€r du befinner dig, med bekvĂ€ma klĂ€der nĂ„got skönt att ligga pĂ„ typ liggunderlag/yogamatta med skön filt, kanske lite levande ljus. SĂ„ guidar jag dig igenom ett lugnt pass med fokus pĂ„ ditt andetag💜

Mer praktisk info fÄr du nÀr du anmÀler dig. Ta vÀl hand om dig.

BÀsta hÀlsningar
Carina 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s