Fantasirika söndag 🍀

Hur är det med fantasin?

”Allt som man gör här i världen börjar i fantasin.” – Barbara Grizzuti Harrison

Hur är det med fantasin?

Se på våra barn, speciellt den yngre varianten. Deras fantasi är storslagen. Frågar man ett barn om någonting så är ingenting omöjligt. De ska bli kung👑 eller prinsessor 👸🏼 när de blir stora. Ridstjärnor, rockstjärna, pilot, hundfrisör, eller gifta sig med sina föräldrar och bo hemma hela livet.
För barnen är ingenting omöjligt, dom fantiserar vidare.
Men en dag händer det något.
Vad händer? Vet du?
Det känns som om fantasin avtar. Kanske man blir vingklippt av någon vuxen som tro sig ”veta bättre”. ”Inte kan du väl tro att du kan bli si eller så, kom ner på jorden och skaffa dig ett ordentligt jobb” tex, vad vet jag?
Men vad jag vet är att ibland kanske man inte ska tala alltför högt om sin fantasi om man har skeptiker i sin närhet. Är man då inte stark på sin sak så kan man kanske lätt tappa fantasin i dikeskanten och resa ifrån den.
För man började tvivla på sig själv.

Jag läser ur Din är dagen söndag 8 november som berör just fantasins värld. Du som väljer att lyssna du tar till dog det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt. Länk nedan 💜👇💜

Tack för din tid – Nu. Ta väl hand om dig.
Glöm inte att le mot spegelbilden….kanske bjuda på ett leende till kassörskan eller den du möter på gatan. Vad händer i kroppen🤩

Vill du så möts vi igen, måndag morgon 06.30 då måndagens ord kommer ut.

Njut av din dag.
Kram från skogen
Carina


2 reaktioner till “Fantasirika söndag 🍀

  1. God förmiddag❤️ Oj det här kom så lägligt till mig. Just idag❤️ Tack så mycket för texten o din delning. Just det fantasin🙏💕 Jag håller på för fullt o fantiserar. Åå jag har kommit fram till hur jag ska göra. Jag har faktiskt lättat flera kilon känns det som. Det var vårat äldsta barnbarn som såg till att jag tar detta beslut. Hon vet själv inte om det. Men det var efter ett samtal mellan henne o mig som jag blev helt bestämd. Det känns så mycket lättare nu. Tack för att du läser varje morgon🙏Det betyder mycket för mig. Ha en fin söndag kram kram🥰❤️🙏

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s