Ensamma lördag 💖

Hej fina medmĂ€nniska 💖

Ensamma lördag 🍀

”Jag har aldrig hittat nĂ„got sĂ€llskap som varit sĂ„ sĂ€llskapligt som ensamheten.” – Henry David Thoreau

Ensamheten. Är den lĂ€skig eller ljuvlig. Eller nĂ„got mittemellan.

Finns tiden idag att vara ensam, njuta av sitt egna sÀllskap med en hobby som ligger en varmt om hjÀrtat? Kanske mÄla, rita, skriva eller vad det Àr som fÄr sjÀlen att komma till ro.

Ensamheten har under mÄnga Är varit vÀldigt utmanande för mig personligen. Den har gÄtt hand i hand med rÀdslan för mörker. Mörker och ensamhet var lÀnge en stor utmaning nÀr jag beslutade mig för att flytta ut hit pÄ torpet. MÄnga sömnlösa nÀtter och spöken likt varulvar överallt.

Men Ären har gÄtt, jag har utmatat bÀgge rÀdslorna och idag kÀnner jag mig trygg med dem bÀgge tvÄ. De finns ibland, men jag har dem under kontroll.

Hur kÀnner du för ensamheten?

Jag lÀser ur Din Àr dagen lördag 7 november som berör just detta Àmne, och du som vÀljer att lyssna du tar till dig det som kÀnns rÀtt i ditt hjÀrta och slÀpper resten fritt.

Tack för din tid av nu. Njut av din lördag. Kanske le mot spegelbilden, njuta av ditt sÀllskap.

Vill dÄ sÄ möts vi igen söndag morgon 06.30 dÄ söndagens ord kommer ut.

Kram frÄn skogen
Carina

2 reaktioner till “Ensamma lördag 💖

 1. Godmorgon du finađŸ™â€ïž Ensamheten idag Ă€r underbar. Jag Ă€lskar att vara ensam. Inte sĂ„ att jag vill vara utan min familj men dom ensamma stunderna Ă€r faktiskt helt underbar. Jag skapar lĂ€ser o njuter. Tidigare var det bara rastlöshet tomhetskĂ€nsla m m. Klarade helt enkel inte av att vara ensam. Fick en massa tokiga tankar. Fick inget gjort utan blev pĂ„ soffan o blev ett offer. Idag tar jag tillvara pĂ„ varje sekund av ensamheten. Jag gillar att utvecklas i mitt skapande. Testar nya saker vissa passar mig perfekt o andra blir ungefĂ€r som ok det var roligt att prova men det Ă€r inget för mig. Det ploppar upp nya idĂ©er hela tiden. Jag gör egna utflykter. Tidigare var det sĂ„ viktigt att jag fick nĂ„gon med mig tex om jag vill nĂ„gonstans o shoppa. Idag kĂ€nns det toppen att sĂ€tta sig i bilen sjĂ€lv o Ă„ka ivĂ€g. Gillar mitt egna sĂ€llskap. Ibland brukar jag sĂ€ga inte trodde jag att det var sĂ„ hĂ€r trevligt o umgĂ„s med mig😊 Jag Ă€r inte lĂ€ngre rĂ€dd för ensamheten. Nu ska jag sĂ€tta igĂ„ng hĂ€r. En av vovvarna ska fĂ„ bada sedan ska jag krypa ihop i mitt favorit hörn med en bra bok o en kopp te. Hoppas din lördag blir fin o va rĂ€dd om dig kramar omđŸ™â€ïžđŸ„°

  Gillad av 1 person

  1. Tack Kristina ❀ vi har rest sĂ„ lika kĂ€nner jag. Det tröstar min sjĂ€l nĂ€r dagar Ă€r mindre bra, nĂ€r lĂ€ngtan om en annorlunda gĂ„rdag gör sig sĂ„dĂ€r mĂ€rkbart pĂ„mind och frĂ„gorna man sĂ„ innerligt önskar svar pĂ„ lyser med sin frĂ„nvaro. ❀
   Tack för din sanning, din delning❀
   Kram och njut av din sköna lördag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s