Kärleksfulla fredag ❤️

Hej fina medmänniska ❤️

Kärleksfulla fredag 🥰

”Arbete är synliggjord kärlek.” – Kahlil Gibran

Att hjälpa varandra är en symbol av kärlek. Det villkorslösa givande och tagande. Kärlek.
Är det endast i orden ”Jag älskar dig” som kärleken finns?
Jag tror personligen inte på det.
Den finns runtom oss hela tiden om vi är villiga att se och uppleva den.

Men kärleken kan också vara utmanande och svår att förstå sig på. Vissa vill kanske inte ha närhet för rädslan av att bli sviken eller rädslan att låta någon komma nära är större än modet att våga ta emot.

Jag minns en gång en liten flicka som ville bli sedd och älskad av sin förälder. Hon tog sin veckopeng och gick till affären och köpte en ros samt en tavla med en liten flicka med en tår rullandes nedför kinden på. Hon gav den till sin förälder. Hon ville bli sedd.
Istället för den glädje och kram hon hade längtat efter fick hon till svar att det var det dummaste att slösa bort sina pengar på. En kall rygg, ett hårt ord. Flickan ville bara bli sedd.

Än en gång blev hon avvisad. Skulle hon få modet att våga sig på att söka kärlekens närvaro igen?

Är vi rädda för att bli avvisade? Med handen på hjärtat så är jag det många gånger. Men jag utmanar min rädsla.

Jag läser ur Din är dagen fredag 6 november och du som väljer att lyssna du tar till dig det som känns rätt i ditt hjärta och släpper resten fritt.

Tack för tiden av Nu. Njut av din fredag. Vill du så möts vi igen lördag morgon 06.30 då lördagens ord kommer ut.

Kram från skogen
Carina

2 reaktioner till “Kärleksfulla fredag ❤️

  1. Godmorgon🥰 Oj oj vad vi är lika du o jag❤️ Känner som du med städningen. Jag fastnar ofta i allt skapande så städningen kommer långt efter. Jag måste börja jobba med det. Vill ju ha det fint omkring mig men det är sååå mycket roligare att skapa. Detta med balans är så svårt. Allt eller inget hmmm. Idag är det jobbar kväll men jag måste ringa till jobbet. Har ont i halsen. Usch vad svårt det här är. Har jag ont för att jag är trött ( får ofta ont i halsen vid trötthet) eller är jag på väg att bli sjuk. Jag lyssnade på meditationen igår på fb. Så bra🙏❤️ Önskar dig en underbar fredag va rädd om dig kram kram🙏💕

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s