Naturens torsdag 💚

Hej fina medresenĂ€r 💚

Naturens torsdag🍀

”Naturen, den ömmaste av mödrar, Ă€r aldrig otĂ„lig mot sina barn
.” Emily Dickson

Naturen
.det rĂ€cker för mig att höra ordet Natur, sĂ„ blir sjĂ€len lugn och varm.
Vad betyder naturen för dig?

För mig Ă€r naturen min kraft, hon Ă€r min moder som bĂ€r mig genom livet. Hon tar emot mina sorger, min ilska, min glĂ€dje. Hon dömer mig aldrig utan stĂ€ndigt behandlar mig vĂ€l. Hon öppnar alltid famnen med sin fulla nĂ€rvaro och bjuder bĂ„de pĂ„ insikter och överraskningar. Hon ger liv. Hon tar liv. Hon skapar liv. En cirkel av livets kretslopp. Jag Ă€lskar henne sĂ„. 💚

TyvĂ€rr finner jag det inte sĂ„ vanligt bland det mĂ€nskliga slĂ€ktet, moder jord egenskaper, men jag jobbar pĂ„ min tro om en kĂ€rleksfullare planet. En plats dĂ€r omtanke, respekt och nĂ€rvaro fĂ„r en betydelsefull plats hos var och en. Som med allt arbete sĂ„ börjar det med mig sjĂ€lv först
..alltid. 🌿

Jag lÀser ur Din Àr dagen torsdag 5 november och Du som vÀljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjÀrta och slÀpper resten fritt.

Njut av din dag. Tack för tiden av Nu.
Vill du sĂ„ möts vi igen fredag morgon 06.30 dĂ„ fredagens ord kommer ut. LĂ€nk nedan 👇💚👇

Glöm inte att morsa pĂ„ din spegelbild, hur mĂ„r den idag – finns det plats för ett leende😃

Lev vÀl. Allt gott till dig!

Kram frÄn skogen
Carina

2 reaktioner till “Naturens torsdag 💚

 1. Godmorgon ❀Tack för texten delning o ditt varma leende đŸ„° Nu lĂ€ngtar jag till stugan. En plats i skogen🙏 Det Ă€r precis som du berĂ€ttar om mig. TĂ€nk vad livrĂ€dd jag var. Nu Ă€lskar jag att gĂ„ i skogen. Det Ă€r sinnesro🙏Naturen ger mig kraft o energi. Jag Ă€r lycklig lottad att Ă€ga en stuga pĂ„ ett rum o kök, utedass ingen el o sommarvatten. Det kĂ€nns i hela kroppen nĂ€r det Ă€r dax att Ă„ka dit. Nu Ă€r det snart dax igen. Jag sover sĂ„ bra dĂ€r. Jag hoppas att du riktigt njuter av din semester💕 Idag Ă€r jag ledig o jag ska bara vara. Ha en fin fin dag sĂ„ ses vi imorgonbitti kram kramđŸ™đŸ„°

  Gillad av 1 person

  1. Tack❀
   Skogen….ibland lĂ€ngtar jag ut till en stuga som enbart har skog omkring sig. Utan el. Utan grannar. Bara ensamheten, naturen och djuren. Tror rĂ€dslan skulle knacka pĂ„ ett tag, men det vore utmanande att utmana❀
   En dag.
   Kram Carina

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s