Uppriktiga onsdag ❤️

Hej fina medmänniska 💜

Uppriktiga onsdag 🦋

”Att vara uppriktig mot sig själv är en god övning.” – Sigmund Freud

Att se sanningen i vitöga är kanske inte den allra roligaste eller lättaste hobbyn i livet. Den kan vara jobbig och ibland kanske vi till och med går i försvar? Vad vet jag. Jag vet då att jag har gjort det massvis med gånger.

Det skulle ta lång tid innan jag insåg vad jag själv höll på med. Hur jag ständigt svek mig själv och lät andra ”styra”, jag satte mig själv långt ner på skalan av prioritet.
Vilket också till slut ledde till att jag gick in i väggen. Totalt slut. En kropp som inte ville följa mig längre, sviter jag dras med fortfarande. Det är priset av att jag inte var sann mot mig själv.

Är vi fler här ute med samma erfarenhet?

Jag läser ur Din är dagen onsdag 4 november som berör just detta ämne idag. Du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt. Länk nedan 👇

Tack för din tid – Nu. Jag hoppas vi möts igen torsdag morgon 06.30 då torsdagens ord kommer ut.

Ta väl hand om dig. Njut av din dag och glöm inte att le mot spegelbilden – kanske den ler tillbaka❤️

Kram från skogstäppan
Carina

2 reaktioner till “Uppriktiga onsdag ❤️

 1. Godmorgon fina människa ❤️ Oj just nu i detta ögonblick händer det mycket inom mig. Hur många gånger har jag inte bara kört på utan att lyssna på mig själv. Satt mig själv längst bak. Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker tillbaka. Tack o lov så är jag sann mot mig själv idag. Jag faller tillbaka men jag reser mig. Något som har kommit mer o mer är en känsla i jobbet. Jag har inget mera att ge. Jag tycker om mitt jobb men jag är klar. Det är faktiskt en skön känsla. Jag trodde aldrig att jag skulle känna så. Idag väljer jag vilka jag lägger ner tiden på. Bryr mig inte om vad andra tycker o tänker det får stå för dom. Lägger mer o mer tid på det jag mår bra av. Tack för texten o din delning. Känner mig glad fast jag just nu gråter. Det här behövde jag få höra idag. Ha en fin dag o va rädd om dig kramar om🙏🥰❤️

  Gillad av 1 person

  1. Kram❤️
   Jag har många tankar om just det här med jobbet också. Orkar jag till pensionen? Tveksamt. Känns som jag stampar vatten ibland men vet inte riktigt åt vilket håll jag ska gå. Nu i Corona tider är det inte det lättaste heller att ”bara” säga upp sig och börja om. Jag saknar att få nyttja min fulla kompetens, växa lite mer som människa yrkesmässigt.
   Men när tiden är mogen då dyker det upp….❤️
   Kramen om dig. Lev, njut, älska.❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s