Vänskapliga söndag ❤️

Hej fina medresenär på denna planet ❤️

Vänskapliga söndag❤️

” Å, detta är en varelse som inte existerar…Det har den aldrig gjort. Men eftersom de älskar den, skapades detta vackra djur.” – Rainer Maria Rilke

Enhörningen. En myt som blir verklig när vi berättar om den.
Vänskap. En tro på vänskap. För att vänskap ska kunna växa, behöver jag först kunna tro på att vi kan bli vänner.
Ett steg. Villkorslöst. Öppnas dörren för två människor att skapa en vänskap.

Jag läser ur Din är dagen 1 november som handlar om just VÄNSKAP, du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt.

Vill du så möts vi igen måndag morgon 06.30 då måndagens ord kommer ut.

Tack för din tid – Nu. Njut av din söndag❤️ kanske le och ett hej mot en ny person du möter. Vad händer – inom?

Kramen från skogen
Carina

2 reaktioner till “Vänskapliga söndag ❤️

  1. Hej bästa Carina❤️ Så härligt att man bjuder på sig själv. Precis som du gjorde. Sjunger o är glad. Det sprider ringar på vattnet. Idag när jag åkte till jobbet så mötte jag flera bilar. Så tidigt brukar det inte vara trafik. När jag är vid macken o tankar bilen så kommer det en kille som också behövde bensin. Han hade jaktkläder på sig. Jag sa nu förstår jag varför det är trafik. Ni ska ut o jaga? Vi började prata o när jag åkte därifrån så sa jag ”skitjakt” på dig. Tack så mycket svarade han o gav mig ett stort leende. Tänk vad ett leende gör mycket. Jag hälsar alltid när jag är ute på promenad. Oftast får jag ett hej o leende tillbaka. Man blir både varm o glad i hjärtat. Tack för att du läser varje dag. Ditt leende gör min dag bättre. Du är en glädjespridare. Ha en mysig söndagskväll. Så ses vi i morgonbitti 🙏❤️🥰

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s