Föränderliga lördag ❤️

Hej fina medresenär på denna planet ❤️

15.51 har vi fullmåne denna föränderliga lördag ❤️

”Det enda förnuftiga i det långa loppet är att förändras – det är därför vi instinktivt aktar oss för det.” – E.B. White

Förändring.
Jag visste tidigt i livet att jag ville ha en förändring. Jag ville inte leva med missbruk och hot.
Jag ville (om jag fick) ge mina barn en annan uppväxt än den som jag fick.
Jag gjorde en förändring och gör ständigt förändringar….fortfarande. För det är väl det livet lite handlar om. Växa och förändras. Inget är stöpt i sten.

Men något har hindrat mig i min process. Jag har inte förstått, vad?
Trots otaliga timmar där jag pratat, pratat och pratat. Jag har fått höra ”det som har varit det har varit, lägg det bakom dig”, ”älta inte”, ”släpp, skärp dig och gå vidare”.
Men något fattades. Jag förstod inte vad det var förrän jag upplevde det.
Bearbeta sorgen….känna sorgen….genom sorgbearbetning. Äntligen förstod jag. Jag hade hittat MITT redskap för just det jag saknade. Förändringen var återigen igång….livets process.

Jag läser ur Din är dagen lördag 31 oktober och du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt. ❤️

Vill du så möts vi igen söndag morgon 06.30 då söndagens ord kommer ut.
Tack för din tid – Nu.
Jag önskar dig en skön lördag. Föränderlig eller ej.

Kramen om dig❤️
Carina

2 reaktioner till “Föränderliga lördag ❤️

 1. Godmorgon du fina❤️ Tack för texten o din delning🙏 Visst är det underbart att göra förändringar? Det kan vara väldigt jobbigt men samtidigt så skönt. När man växer som människa. När kroppen själen talar om att du är på rätt väg🙏 Som i allt annat så faller man tillbaka ibland men det går lättare o lättare. Nu vet jag att det går att förändras o att förändringar inte alltid är hemska. När det gäller förändringar i jobbet kan det bli mycket snurr i mitt huvud. Får ofta katastrof tankar hur ska det bli , vad händer sedan osv osv. Men när det gäller mig Kristina Andersson då har jag börjat gilla förändringar. Från att ha varit orolig för det mesta till att jag har fått ett lugn i mig. Det finns mycket kvar att förändra o jag gillar den resan. Jag tar en dag i taget stressar inte på utan vill verkligen att jag ska må bra under tiden. Det här är livet🙏💕 Va rädd om dig o ha en fin dag kramar om🙏🥰❤️

  Gillad av 1 person

  1. Hej ❤️
   Jag minns tiden när jag var ett kontroll freak….allt skulle ske på mitt vis och svårt att se ur andrar synvinklar. Men så hände något. Så skönt när insikterna får en att landa i ett slags bomullstillstånd med vetskapen om att allt blir bra, jag behöver inte kontrollera eller förändra någon annan. Ansvaret bär jag helt själv🤩❤️jobbigt, javisst men otroligt givande – efteråt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s