Konfliktfria fredag đŸ’«

Hej fina medresenĂ€r 💖

Konfliktfria fredagđŸ’«

”Ni har tre saker att vĂ€lja mellan; fortsĂ€tta att grĂ€la, strunta i varandra, eller sluta grĂ€la och bli sams.” – John Knoblauch

Vill jag har rÀtt, eller vill jag mÄ bra?

Jag lÀser ur Din Àr dagen fredag 30 oktober och du som vÀljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjÀrta och slÀpper resten fritt.

Tack för – Nu. Vill du sĂ„ möts vi igen lördag morgon 06.30 dĂ„ lördagens ord kommer ut.

Njut av din fredag. Jag önskar dig en trevlig helg!

Kram Carina

2 reaktioner till “Konfliktfria fredag đŸ’«

 1. GokvĂ€ll CarinađŸ„°Idag blev det lite upp o ner. Jag som lyssnar pĂ„ dig nĂ€r det Ă€r morgon svĂ€ngde om idag o lyssnar pĂ„ dig nu istĂ€llet. Morgonen började med massor av jobb. Ut med hundarna kĂ€ka frukost Ă„ka till jobbet ( var lite sen) sedan har dagen bara rusat förbi. Nu har jag kommit hem sitter i fĂ„töljen o andas. Vilken bra rektor o vilka kloka barn som blev sams. Precis som det mesta sĂ„ Ă€r det trĂ€ning o Ă„ter trĂ€ning som gĂ€ller. Som tur Ă€r sĂ„ blir det mindre med konflikter ibland gĂ„r jag igĂ„ng pĂ„ dom men försöker tĂ€nka handlar det hĂ€r om mig osv. Ibland funkar det o ibland inte. Jag fortsĂ€tter trĂ€na pĂ„ det. Vilken hĂ€rlig film det var pĂ„ dig o dina fina getter❀ Jag blev sĂ„ glad av den. Det Ă€r fantastiskt att se dig med djuren. Önskar dig en fin fredagskvĂ€ll kram kramđŸ„°

  Gillad av 1 person

  1. Hej Kristina ❀
   Nu har jag nyss kommit in frĂ„n promenad med hundarna och nattning av alla djurenđŸ„° har jobbhelg sĂ„ det Ă€r intensivt – tror du förstĂ„r vad jag menar. Det blir vĂ€ldigt lĂ„nga dagar nĂ€r vi gĂ„r 7-17.
   Jag önskar dig en skön kvĂ€ll och en trevlig helg❀ varmaste kramen till digâŁïž

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s