OrĂ€dda torsdag 💜

Hej fina medresenĂ€r 💜

OrĂ€dda torsdag đŸ’«

”Det finns ingenting som berör en sĂ„ – inte ens yttringar av kĂ€rlek eller hat – som upptĂ€ckten att man inte Ă€r ensam.” – Robert Ardrey

RÀdsla. Visst Àr det naturligt att vara rÀdd. Ibland behöver vi utmana rÀdslan för att kunna vÀxa som mÀnniska.
Som dotter till en periodare var jag ofta rÀdd och ensam som ung. Jag minns dagen dÄ jag stegade in pÄ AA i stan, det var det enda som fanns pÄ den tiden. RÀdd, ensam och liten. Jag tyckte jag var en svikare. Jag kÀnde mig som en förrÀdare. Det som hÀnde i familjen höll man inom familjen. Skam.
Det skulle ta mig mÄnga Är innan jag pÄ riktigt vÄgade mig pÄ att utmana den rÀdslan som höll pÄ att förgöra mitt inre.
Den dagen förstod jag att jag inte var ensam. Helt plötsligt öppnades en ny vÀrld och jag började min utveckling och inre resa.
Mycket motstĂ„nd har jag mött pĂ„ denna resa. Men, jag har rest mig. Fallit. Rest mig igen. Fallit. Rest mig. HĂ€pnadsvĂ€ckande nog
.reser jag Ă€nnuđŸ€©

Jag lÀser ur Din Àr dagen torsdag 29 oktober och du som vÀljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjÀrta och slÀpper resten fritt.

Tack för din tid – Nu. Vill du sĂ„ möts vi igen fredag morgon 06.30 dĂ„ fredagens ord kommer ut.

Jag önskar dig en fin orĂ€dd torsdag đŸ’œđŸ’«đŸ’œ

Varmaste kramen
Carina

2 reaktioner till “OrĂ€dda torsdag 💜

 1. GodmorgonđŸ„° Just denna morgon fĂ„r jag sitta i min fĂ„tölj ha tĂ€nda ljus o en kopp varm o go guldmjölk🙏 SĂ„ lugnt o skönt att lyssna pĂ„ dig. Det kĂ€nns bra i hela mig att jag inte Ă€r ensam. Detta med skam o skuld. Det tog mĂ„nga Ă„r för mig med jag tror jag var ca 40 Ă„r nĂ€r jag började pĂ„ Viva. Nu fyller jag 60 Ă„r nĂ€sta Ă„r. Det hĂ€r att vĂ„ga lĂ€mna ut en familjemedlem inte bara den som drack utan Ă€ven dom andra med starkt medberoende. Jobbar sjĂ€lv hela tiden med mitt medberoende. Sökte sjĂ€lv tröst i flaskan. Tröst avslappning m m. Som tur Ă€r tog jag tag i det i tid. Men ibland blir det shopping godis m m för att fĂ„ samma kĂ€nsla. Men idag vet jag vad det handlar om o kan bromsa mig. Till frĂ„gan vad kan jag sluta upp med att vara rĂ€dd för idag? Jag jobbar varje dag pĂ„ att slĂ€ppa kontrollen pĂ„ jobbet. Det tĂ€nker jag fortsĂ€tta göra idag. Jag hĂ„ller med dig att ordet Gud har jag svĂ„rt att ta in. Jag tĂ€nker att det finns en högre makt o den finns inom mig. Det finns nĂ„got som kommer till mig bara jag sĂ€tter mig ner o vĂ€ntar in. Ibland kommer det fort o ibland tar det lĂ€ngre tid. Tidigare var jag rĂ€dd för att leva rĂ€dd för att ha roligt. Jag tĂ€nkte ofta har jag roligt sĂ„ hĂ€nder nĂ„got hemsk, jobbigt osv. Idag lever jag🙏 Visst kommer det stunder dĂ„ jag faller men idag reser jag mig fort igen. SĂ„ tacksam för det🙏 Nu ska jag fortsĂ€tta Ă€ta min frukost. Sedan blir det pyssel under förmiddagen. Ett kvĂ€llspass pĂ„ jobbet vĂ€ntar. Jag Ă„ker dit o trĂ€nar pĂ„ att slĂ€ppa taget trĂ€na mitt tĂ„lamod o fĂ„r vara med mina fina❀Ha en hĂ€rlig torsdag o va rĂ€dd om dig kram kramđŸ„°â€ïž

  Gillad av 1 person

  1. Godmorgon Kristinaâ€ïžđŸ€—â€ïž
   Tack för att du delar med mig. Gud sĂ„ jag kĂ€nner igen mig i dig❀tack! Tröst…ja den kĂ€nslan att söka tröst i ett substitut. Det tog mig mĂ„nga Ă„r innan jag förstod att jag sjĂ€lv gjorde det i drickandet, sĂ„ mĂ„nga Ă„r…utan att förstĂ„. Det Ă€r smĂ€rtsamt att tĂ€nka pĂ„.
   Jag Ă€r i dagslĂ€get fortfarande ”obekvĂ€m” för delar av min slĂ€kt sĂ„ mĂ„nga fortfarande lever i förnekelse av det som sker.
   Jag sitter hĂ€r och njuter av kaffet, ska jobba extra idag sedan har jag jobbhelg innan nĂ€sta tvĂ„ veckors semester❀ Yippi!đŸ’«
   Kram om dig. Och tack för Du❀
   Carina

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s