Avslöjande tisdag 💜

Hej fina medmĂ€nniska 💜

Avslöjande tisdag 💙

”Grön gubbe. Röd gubbe.” – Trafikljuset 🚩

KÀnslan dirigerar mig genom livet. Som liten utvecklade jag en enorm förmÄga att lÀsa av mÀnniskor pÄ gott och ont.
Idag ser jag det som en enorm tillgÄng och fördel.
Som liten visste jag inte hur jag skulle hantera kÀnslorna som dök upp inom mig nÀr jag kÀnde av att nÄgon var ledsen, arg, rÀdd eller rent av gjorde dumma saker. Jag hade ingen vÀgvisare. Jag gissade mig till vad jag trodde var rÀtt.
Genom Ären har jag lÀrt mig. Av fina vÀgvisare som jag mött. Jag har lÀrt mig dra nytta av mina tidigt utvecklade kÀnselspröt. Idag Àr jag tacksam för dem.
Det behövs inga ord. Det rÀcker med att kÀnna. Djur som mÀnniska. Jag kÀnner av.
Jag vet inte om du förstÄr vad jag menar, men jag hoppas det.

Jag lĂ€ser ur Din Ă€r dagen tisdag 27 oktober och du som vĂ€ljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjĂ€rta och slĂ€pper resten fritt. 💜

Vill du sÄ möts vi igen onsdag morgon 06.30 dÄ onsdagens ord kommer ut.

Njut av din dag💜 kĂ€nn livet💜

Kram Carina

2 reaktioner till “Avslöjande tisdag 💜

  1. Godmorgon min vĂ€n💕 Spegelbilden ler tillbakađŸ„°SĂ„ fantastiskt sĂ„ glad jag blir. Att möta ett leende pĂ„ morgonen nĂ€r man precis har vaknat kan det bli bĂ€ttre? Det Ă€r samma hĂ€r dessa starka kĂ€nslospröt. Precis som du sĂ€ger sĂ„ har jag nytta av det i mitt jobb. Även pĂ„ fritiden. Ibland kan det bli jobbigt nĂ€r man kĂ€nner av det negativa. Idag Ă„kte jag tidigt till jobbet vill fixa till lite mys innan jag fick lyssna pĂ„ dig. Nu sitter jag med en kopp varm guldmjölk o njuter. Dagen arbetspass drar igĂ„ng nu o jag kĂ€nner mig redo att möta dagen hĂ€r pĂ„ jobbet. Idag ska jag ge tid av mig sjĂ€lv o ta emot energin som jag fĂ„r tillbaka. Tack för texten o din delning❀SĂ„ tacksam att jag fĂ„r lyssna varje morgon. Ha en fin dag o va rĂ€dd om dig❀Tack för ditt varma leende kramđŸ™đŸ„°

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s