Lyckliga måndag ❤️

Hej fina medmänniska 🥰

Lyckliga måndag 🥰

”Den som är lycklig gör andra lyckliga också.” – Anne Frank

Alla har vi motgångar i livet, eftersom livet händer oss alla. Men hur ser vi på våra motgångar? Vad känner du?
Kan det vara så när hettan lagt sig att motgångar kan skänka oss lycka i någon form?
Är det möjligt trots det som sker att uppleva sinnesro i sitt inre?

I hjärtat finns oanade möjligheter till att finna något som inte går att finna utanför en själv.

Jag läser ur Din är dagen måndag 26 oktober och du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt. 💓

Tack för tiden av – nu. Jag önskar dig en fin måndag. Vill du så möts vi igen tisdag 06.30 då tisdagens ord kommer ut.
Lev väl. Följ till hjärtats röst. Le mot spegelbilden….kanske den ler tillbaka💖

Kram Carina

4 reaktioner till “Lyckliga måndag ❤️

  1. Godmorgon fina du❤️ Ibland tror jag att du vet vad jag går o tänker på. Det kanske är så att du vet. Just det där att sätta gränser sopa under mattan osv. Visst blir man obekväm. Jag lär mig mer o mer. Sätta gränser är svårt men det går lättare o lättare. Från att vara så nära en utmaning igen så kommer jag längre o längre ifrån den. Sätta gränser just nu är på jobbet. Stoppa mig själv. Hudå!! Så svårt. Nu klarar jag av att lämna det jag inte hinner. Jag har slutat plocka efter andra osv. Jag är snart 60 år. Jag vill ha energi till det som betyder mest. Min stora familj❤️ En familj som ofta har fått vänta pga av annat. Nu på morgonen vaknade jag på soffan det första jag ser är huvudet på ett av våra barnbarn ( har 11 stycken). Idag är det en Edith o mormor dag❤️Vi ska mysa hela dagen. Det här är meningen med mitt liv. När jag lämnar jordelivet vill jag att dom ska komma ihåg mig som Mormor hon var närvarande. Jag vill ge dom av min tid. Vi behöver varandra❤️ Tack för din text o delning Carina🥰 Du betyder mycket för mig❤️ Ha en härlig dag. Fast det är regn o grått så kan vi lysa upp dagen precis som du delade med många ljus kramar🙏❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s