Upptäckande söndag 💙

Hej fina medmänniska 💜

Upptäckande söndag🧍🏼‍♂️🧍🏾🧍🏿‍♀️

”Jag älskar honom men jag kan inte finna honom.” – Ovidius

Är det likheterna som för oss samman, att vi tycker lika, gör lika, är lika helt enkelt. Eller kan olikheterna föra oss samman och vi kan växa i form av just detta möte av olikhet?
Nyfikenheten på hur livet är för någon annan, det som kanske är självklart för mig är inte självklart för någon annan.

Jag minns när mina Rumänska flickor (hundar) kom till Sverige de hade aldrig hört eller sett en tv. Vilket gjorde att de blev rädda när min tv var påslagen i början. De hade aldrig sett eller hört en dammsugare, vilket fick dem att springa och gömma sig i början. Så dessa flickor mina underbara Sonya och Stella har lärt mig så mycket om livet.

Jag läser ur Din är dagen söndag 25 oktober, på slutet delar jag ytterligare några möten som format mitt liv till hur jag ser på det idag. Du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt.

Jag önskar dig en skön och fin söndag. 💜
Tack för – Nu. Vill du så möta vi igen måndag morgon 06.30 då måndagens ord kommer ut.

Kram Carina

2 reaktioner till “Upptäckande söndag 💙

  1. Godmorgon fina Carina❤️Sitter i bilen utanför jobbet o lyssnar på dig. Ska börja med o tala om för dig att när du fick tårar i dina ögon så blev jag så rörd. Tänk vad det brev kan göra. Både för den som får det o den som skriver brevet. Möten ja visst är det härligt❤️ Jag möter människor varje dag i mitt jobb. Vissa får man träna sitt tålamod på o andra lär mig mycket hur jag ska tänka inför min framtid. Vissa har drag av min tex mormor o morfar man får en speciell relation. Mötet med dig varje morgon gör min dag så mycket bättre. Det är helt fantastiskt. Där sitter du i din stuga o spelar in något som jag mår så bra av. Känslan jag har inom mig just nu är Livet är underbart. Tack Carina för din text o din delning. Jag är varm i hjärtat. Ha en fin dag kram🙏🥰❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s