Kärleksfyllda fredag ❤️

Hej fina medmänniska 💙

Kärleksfyllda fredag❤️

”Jag har aldrig sett några vilda djur tycka synd om sig själva.” – D.H. Lawrence

En gång i tiden när jag hade noll koll på mig själv, så tyckte jag många gånger synd om mig själv ibland. Visst, det kan hända även idag, men skillnaden är att jag är medveten på ett helt annat sätt när det väl händer.
Jag kan acceptera att så är läget och samtidigt göra någonting som är bra för mig, för jag vet att känslan är övergående.
Det lilla livet innehåller bara på en dag mängder av olika känslor – iaf är det så för mig. Hur har du det på den fronten?

Idag känns det helt okej att känslorna kommer, men jag fastnar inte i dem på samma sätt som jag gjort tidigare när jag hade noll koll.
Kroppen är så fantastisk, den signalerar hela tiden på hur det står till med oss. Vi har endast den fina uppgiften att lyssna till vad den säger oss. ❤️💖❤️ Visst är väl det härligt?!
Bara genom att lyssna och känna kan vi ge oss själva så mycket kärlek och omtanke, kanske passa på att göra det lite bekvämt för oss själva.

Jag läser ur Din är dagen fredag 23 oktober och du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt.

Njut av en fin fredag. Tack för din tid – nu❤️
Vill du så möts vi igen lördag morgon 06.30 då lördagens ord kommer ut.

Kram Carina

2 reaktioner till “Kärleksfyllda fredag ❤️

 1. Godmorgon Carina o tack för texten o delningen🙏🥰 Det här behövde jag höra idag. Kroppen ger mig signaler. Känner igen det där om stressen. Jag är glad för att idag vet jag att så fort jag känner att jag är ur balans så jobbar jag direkt med att komma tillbaka. Tidigare tyckte jag ofta synd om mig. Fick börja jobba med mig själv. Tanken att det var bara jag som kunde göra något åt det. Hur vill jag leva?? Idag har jag tagit bort energitjuvar ser till att jag får energi. Inte bara genom människor utan genom kost motion avkoppling m m. Visst faller jag tillbaka men det går fortare att komma på banan igen. Idag känner jag mycket kärlek❤️ Idag är jag med i hjärtat o mindre i skallen. Livet är härligt fast det ibland blir en massa snurr. Ha en fin fredag o va rädd om dig🥰❤️🙏

  Gillad av 1 person

  1. Tack Kristina❤️
   Fint att du skriver om att du fortfarande faller tillbaka, många gånger tror jag människan tror att något magiskt ska ske och att man aldrig kommer falla igen. Men att falla, att ha fina redskap i fickan så man inte faller lika djupt och förmågan att resa sig lite snabbare nästa gång är lite av livet. Förändring är jobbigt…ska gudarna veta. Hade det varit enkelt hade vi inte haft så många som mådde dåligt i denna värld❤️
   Sköt om dig, och ha en skön helg ❤️
   Varmaste kramen till dig❤️🤗🥰

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s