Trösterika torsdag 💜

Hej fina medmĂ€nniska 💜

Trösterika torsdag 💙

”Ibland behövs det en regnig dag förnyat man ska bli pĂ„mind om att allting kommer bli bra.” – Cris Williamson

Snabba fötter springa tripp trapp tripp. Det hĂ€nder sĂ„ mycket i livet och vi vill kanske gĂ€rna vara med bĂ„de hĂ€r och dĂ€r, gĂ€rna samtidigt. DĂ€rintill en massa ”mĂ„sten” som man tror Ă€r jĂ€tteviktiga ”mĂ„sten” som bara MÅSTE göras annars rasar
livet.
Huvudet kanske spinner, tiden mĂ„ste gĂ„ ihop, vi stressar hit och dit och mantrat
..”Sen nĂ€r det lugnat ner sig. DÅ ska jag
.?”
Men pĂ„ riktigt, kommer ”sen” nĂ„gonsin sen?

Hur skönt kan det vÀl vara att en riktigt regnruskig dag fÄ krypa upp i soffan, kanske med en god kopp te och en inspirerande bok. Eller kanske mÄla en tavla. PÀrla ett halsband. Vad vet jag, vad fyller ditt hjÀrta?

Jag Ă€lskar att pĂ€rla Malor, typ den som jag bĂ€r i dagens filmsnutt💜 Det fĂ„r min hjĂ€rna att varva ner, skapa med fĂ€rger och former, i vetskapen om att allt Ă€r bra – precis i just denna stund Ă€r det som det ska.

Jag lÀser ur Din Àr dagen torsdag 22 oktober och du som vÀljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjÀrta och slÀpper resten fritt.

Tack för din tid – nu. Njut av idag. LĂ„t din spegelbild ge dig ett leende om att just du Ă€r vĂ€rdefull.

Vill du sÄ möts vi igen fredag morgon 06.30 dÄ fredagens ord kommer ut.

Ta vÀl hand om dig!

Kram Carina

2 reaktioner till “Trösterika torsdag 💜

 1. Tack för texten o din delningđŸ™â€ïž Jag tycker som du att jag kommer in i en annan fas den hĂ€r tiden pĂ„ Ă„ret. Älskar hösten o vintern det blir lugnare dĂ„. Jag sitter gĂ€rna o pysslar. Tiden liksom försvinner o jag flyter bara med. Stressen rinner av mig det Ă€r en fantastisk kĂ€nsla. Just nu sitter jag med mysfrukost o tĂ€nt ljus. Lyssnat pĂ„ dig o kommer att stanna kvar i det en stund. Det var en kvinna som sa till mig nĂ€r jag talade om att jag hade sytt klart gardiner till en av mina döttrar. Jag sa jag Ă€r sĂ„ nöjd med dagen. Hon svarade att du ska vara nöjd varje dag. Jag Ă€r nöjd varje dag men dom dagar jag har gjort nĂ„got för nĂ„gon annan o kĂ€nner att jag utvecklas i mitt skapande sĂ„ mĂ„r jag sĂ„ jĂ€ttebra. Det Ă€r ingen stress utan rena avkopplingen. Ha en fin torsdag Carina o va rĂ€dd om digđŸ„°đŸ™â€ïž

  Gillad av 1 person

  1. Tack snĂ€lla Kristina❀ det bĂ„de stĂ€rker och vĂ€rmer min sjĂ€l att du delar med dig!! ❀
   Som jag blev glad nĂ€r jag tĂ€nde gĂ„rdagens brevlĂ„da đŸ“« Varmaste tack för ditt brev❀ det rörde mig till tĂ„rar av tacksamhet🩋
   Tiden pÄ Viva Àr för mig lite suddig, jag minns vÄrt möte men inte i detalj. Men visst hade vi ett tidigare möte nÀr jag var i tonÄren, tror tillsammans med din mamma eller minns jag fel?
   Önskar dig en skön lördag, tack för din vĂ€rme❀kram Carina

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s