Irritationsfria onsdag ❤️

Hej fina medmänniska ❤️

Irritationsfria onsdag 🦋

”Stora tilldragelser gör mig lugn. Det är bara bagateller som irriterar mig.” – Drottning Victoria

Under många år anordnade jag tillsammans med flera bybor det årliga julbordsfirande i byn där jag bodde på den tiden, jag höll i trådarna och varje år lika roligt och även lika mycket att göra. Men det gick alltid bra och det blev fantastiskt god hemlagad mat med mumsigt gott julgodis. Det flöt på utan irritation trots att det var mycket att stå i.

Sen landar man på hemmaplan och vips kan irritationsmomenten dyka upp. Tex så brukar jag störa mig på när min dotter inte håller någorlunda ordning på sitt rum…..men det räcker med att gå in på mitt rum så förstår jag vart hon fått det ifrån. Så kändes den där irritationssekunden väldigt dum i efterhand.
Det finns såklart mycket att störa sig på i livet…..om man vill. Men det finns också möjlighet att välja en annan känsla….
Eller vad tror du?

Jag läser ur Din är dagen onsdag 21 oktober och du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt.

Tack för din tid – nu❤️
Sköt om dig och njuta av en irritationsfri onsdag❤️

Vill du så möts vi igen torsdag morgon 06.30 då kommer torsdagens ord ut.

Simma motströms och känn livet i dina ådror❤️

Kram Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s