Vänliga lördag 🌈

Hej fina medmänniska 🌸

Vänliga lördag 🌈

Kan det vara så att alla människor i grund och botten är lika?
Men ändå så olika.

Är det så att vi alla känner oss lite dumma, blyga, generade osäkra, ja kanske lite fula ibland?
Är vi lika men ändå så olika?

Kan jag trots olikheter bjuda in till ny bekantskap med någon ny medmänniska idag?
Kan jag se bortom min egen rädsla, utan förutfattade meningar. Kan jag möta trots det som känns.

Jag läser ur Din är dagen lördag 17 oktober och du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt.
På slutet delar jag en liten egen erfarenhet från min egna blyghet och rädsla.

Om du vill möts vi igen söndag morgon 06.30 då söndagens ord kommer ut.

Jag önskar dig en riktigt skön lördag. Tack för din tid just nu🌺 Ta väl hand om dig❤️njut av nu.

Med ljus och värme till dig
Carina

2 reaktioner till “Vänliga lördag 🌈

  1. Så fint❤️ Vi är mer lika än man kan tro. Lyssnade idag ( söndag) Det du säger går rakt in i mitt hjärta. Känner mig inte ensam när jag lyssnar på dig. För mig är det här en underbar start på dagen. Just det här när någon läser högt o man kan koncentrera sig o hör varje ord. Det stärker mig ännu mer. Då är jag på rätt väg. Jag får en wow-känsla. Yes!!!! Det tar mycket energi att jobba med sig själv. Ibland faller man tillbaka o då är det fantastiskt att få höra det du berättar om. Jag är inte ensam. Nu ska jag ta vovvarna ut på en promenad. Tänka på lördagens o söndagens text🙏 🍂🍁💕

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s