Inkännande söndag 🦋

Hej fina du ❤️

Inkännande söndag 🦋

”En musiker måste spela, en konstnär måste måla, en poet måste skriva om han ska få frid i sinnet. Det man kan vara, det måste man vara.” – Abraham Maslow

Hur många är lyckligt lottade av att veta vem och vad man är? Så man känner sig sådär skönt tillfreds med frid i sinnet.

Vem är jag?
Det var frågan jag ställde mig så många gånger tiden innan jag rasade i utmattningen. Det kändes som att jag hade tappat bort mig själv. Jag hörde andra pratade om ”gör så här så blir du lycklig”, gör si och gör så. Men jag lyssnade aldrig inåt – IN i MITT inre. Jag lade alldeles för mycket fokus på vad andra tyckte och försökte följa dem.
Men vad jag verkligen behövde, var att lyssna på MIG. Vad ville jag? Vad fick mitt inre att börja pirra av iver?

Det kanske är så att varje individ måste hitta sin ”grej”. Få känslan av förnöjsamhet med vad vi tar oss an. För livet det händer oss, frågan är vilken människa vill jag kunna bli?

Jag läser ur Din är dagen söndag 11 oktober och du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt.

Tack för att du tar dig tiden att lyssna. Jag önskar dig en skön dag.
Kram från skogstäppan 🦋

Vill du höra måndagens ord så kommer de ut måndag morgon 06.30 på FB Carina Wallberg samt på bloggen https://carinawallberg.com/tag/din-ar-dagen/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s