Tillitsfulla söndag 💖

Hej fina medresenĂ€r pĂ„ denna planet đŸ„°

Hoppas du har en skön söndag❀ tillitsfulla söndag❀

”Orsaken till att fĂ„glarna kan flyga men inte vi, Ă€r att deras tillit Ă€r orubbad – ty att Ă€ga tillit Ă€r att ha vingar.” – James M. Barrie

Tillit.
Vad Àr tillit egentligen? Vad betyder tillit för dig?
Personligen har jag lite svĂ„rt med tillit nĂ€r det kommer till nya relationer, speciellt om det blir nĂ€ra. NĂ„gonstans inom mig bĂ€r jag pĂ„ en rĂ€dsla inför riktigt nĂ€ra relationer – rĂ€knar lite med att bli sviken. SĂ„ den tilliten behöver jag trĂ€na pĂ„.
Tillit till mig sjĂ€lv, att jag klarar av nya saker det jobbar jag vĂ€ldigt mycket med, just nu i livet. Ta bara mitt projekt av höns/vĂ€xthus. För nĂ„got Ă„r sedan skulle jag aldrig kommit pĂ„ tanken att ens tro att jag skulle klara av att bygga nĂ„got sĂ„dant sjĂ€lv. Men
..tiderna förĂ€ndras och mĂ€nniskan utvecklas🩋

Jag lĂ€ser ur Din Ă€r dagen 4 oktober som tar upp just Tillit 💖 och du som vĂ€ljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjĂ€rta och slĂ€pper resten fritt.

Jag önskar dig en tillitsfull söndag 💖🩋💖

PÄ mÄndag morgon om Du vill finns orden ur Din Àr dagen ute kl 06.30 pÄ FB Carina Wallberg & pÄ bloggen https://carinawallberg.com/tag/din-ar-dagen/

Kram frĂ„n skogstĂ€ppan 🍁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s