Din är dagen 12 september ❤️

Hej fina medresenär på denna planet 💖

Sköna lördag💖

”Gårdagen är aldrig bortkastad för den som bjuder på sig själv idag.” – Brendan Francis

Åh vad jag längtar tills i morgon! DÅ ska vi…
När morgondagen kom avbokar personen jag sett fram emot att göra detta speciella med och besvikelsen är stor. Mina förväntningar på morgondagen var så stora att jag glömde bort att leva NU.

Detta kan man säga var min vardag för några år sedan. Jag planerade in saker och hade stora förväntningar på morgondagen, kommande veckan, månaden, året. Jag hade eller försökte kontrollera livet. Allt!

Men eftersom livet är föränderligt så hände något, så som det gör i livet. Jag rasade i utmattningens svarta hål. Började jobba med både förväntningar, kontroll och djupa saker om livet. Vilken frihetskänsla det blev att efter en tid få uppleva tiden NU, utan förväntning på morgondagens kommande timmar.

Jag läser ur Din är dagen som berör just detta ögonblick just nu. Du som väljer att lyssna du tar till dig det som anammar ditt hjärta och släpper resten fritt.

Jag önskar dig en fin och skön lördag💖tack för att du lyssnar.

Söndagens ord kommer ut söndag morgon 06.30 på https://carinawallberg.com/category/allmant/din-ar-dagen/

Kram från skogstäppan 🌿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s