Getbygge ❤️🐐❤️

Tänk att det kan vara så roligt att snickra. Jag skulle kunna hålla på i evigheter. Dessutom har jag inte vett å sluta i tid innan kroppen blir trött. Det är som ett gift liksom, ”bara” en bräda till.

Jag har snickrat bakar på ena ytterväggen till vindskyddet som jag tänkt ska bli innervägg på växt/hönshuset i framtiden. Tanken är att september- april ska hönsen få gå där inne och maj-september ska jag odla grönsaker på bädden som de gått på och sedermera brunnit och blivit odlingsbar.Jag har hämtat inspiration från Bondjäntans blogg, hon har ett tunnelväxthus för detta ändamål, men jag tänkte göra lite eget.

Så när väggen blev ”färdig” spikad, kunde jag inte motstå att snickra lite till getterna. I våras när jag sågade ner några smågranar sparade jag stubbarna lite högre, med tanke på att bygga någon lekplats åt dem.

De är ju så sociala så de hänger mest uppe på gården med mig när jag är i trädgården, men inom sinom tid upptäcker de säkert tjusningen med att klippa navelsträngen och bege sig ut i hagen på upptäckarglädje😇


Blenda & Brittas nya lek/vilobädd❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s