Vad håller jag på med!

Ibland (läs verkligen – ibland, för det är inte ofta) undrar jag vad jag håller på med!

Är det verkligen hemtjänst jag vill jobba med?

Idag är en sådan dag då jag verkligen undrar hur länge jag kommer att orka med att lyssna på människor som ser det mesta nattsvart och klagar på ALLT!

Det är FEL på ALLT, för vissa människor.

Vädret är fel, disken står fel, maten smakar skit, man städar fel, man gör fel helt enkelt hur tusan man än vänder och vrider sig och tamme tusan så står man där med ett leende, nickar och känner att i morgon är en annan dag. Men just i stunden orkar man inte med ett gnäll till.

Hur man än försöker lirka in på fina saker i dess närvaro – så går det inte. Det är ”bara” att lyssna, för att förändra någon går INTE! Men likt förbannat kickar jag igång något inom mig, ”om jag bjuder lite mer på mig själv, försöker lite till”, så kanske negativiteten vänder. Så fort jag blir uppmärksam på mitt beteende så retirerar jag.

Det är verkligen inte mitt ansvar.

Är det så det är att bli gammal. 😳

Haha, så sitter jag här och gnäller😅

För mig är livet helt och hållet vad jag gör det till. Väljer jag surt då blir det surt, väljer jag sött blir det sött, väljer jag mjukt blir det mjukt, väljer jag hårt blir det hårt. Men hur jag än väljer är det mitt egna ansvar.

Om livet vore enkelt – då skulle vi aldrig växa och utvecklas. Om livet vore enkelt – skulle vi aldrig uppskatta det enkla i livet.

Livet är livet och jag tror, trots gråa moln på himlen att solen kan titta fram genom en springa lite nu och då.

Jag väljer vilka glasögon jag vill se livet ur.

Idag är det en sådan dag – jag undrar vad jag håller på med. I morgon är en annan dag💛

Kram från torpets lilla vrå

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s