Jag söker harmoni

Livet, det förunderliga livet. Jag ligger här i hängmattan. Sonya mitt lilla yrväder från Rumänien ligger ovanpå mig. Hon som alltid vill vara nära.

Älskade hund💖🤗💖

Fåglarna kvittrar. Jag har tre fågelholkar på framsidan av torpet där blåmes-, talgox-, och flugsnapparen har sina ungar💖😇 Det är full galej vissa stunder.

Så skönt att ta en liten tupplur mitt på dagen.

Ett lugn infinner sig här på skogen. Djur och natur i samklang. Vindspelet av bambu sjunger i brisen av vindens energi.

Jag bygger mitt lilla torp med en grogrund av harmoni. Där djuren lever i samspel med mig och min dotter. Vi har nu utökat vår familj, med Birgit och hennes föl Tofa.💖

Amerikanska miniatyrhästar som min dotter har fått låna under sommaren. Tofa är i skrivande stund sex veckor gammal. Så ofantligt söt och liten.

Tofa sex veckor.

Jag tror på eget ansvar. Växa med tilliten att klara av nya utmaningar. Därav vill jag ge min dotter denna chans att få vakna upp om morgonen och känna att hon har sin kärlek och hobby rakt utanför fönstret. Hästar. Ansvar.

Det är viktigt.

I veckan var vi några som hjälpte bonden i byn med höskörden. Än finns det några åkrar kvar. Några veckor om året. De mest intensiva. Men också de mest givande veckorna på året. Jag är tacksam att jag är frisk och kan hjälpa till.

Ljumma kvällar. Kvällsbad i tjärn som ligger mitt i skogen en bit bort från mitt torp.

Lugn och ro. En doft av harmoni. Det är det enda jag söker. Jag är mättad på bråk, skrik och hårda ord. Fylla och skuld. Oron i kroppen över någon annan människas val. Det är över nu. Jag orkar inte tassa på tårna för att passa in. Tagit steget tillbaka. Lägger fokus på mitt eget.

En doft av harmoni. Lugn och ro. Det är det enda jag söker just nu.

Kram Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s