Vår-twitter

Det finns så mycket fint att njuta av i vår omvärld och framförallt nu när våren börjar vakna till liv💛

Knoppar brister, vårlökar tränger sakteliga upp ur jorden. Vårsolen värmer och det känns så där extra gemytligt att ta den där kaffetåren ute på träbänken och känna vårsolens strålar värma kinderna och alla jordens dofter blanda sig till en härlig kompott av VÅRDOFT🌿💛🌿 För lycka för mig idag är att luktsinnet är på väg tillbaka, smaken likaså 🙌.

Livet!

Sen har vi vårfåglarnas twittrande, högt som lågt. Snart sjunger hela skogens alla fjäderfän i kör, som jag njuter!!

Det här är konsten i livet, trots elände som händer, så lever naturen fortfarande sitt lilla liv. Mitt i allt som sker, kunna se och känna det fina som ändå finns. Jag är så tacksam att jag mellan tårarna som trillar, kan le och känna njutning av naturens läkande krafter inpå stugknuten.

Jag är nu sjukskriven till 24 maj. Nu är tiden jag ska försöka fokusera mer inåt än någonsin. Vila, låta kroppen få hämta hem sig i sin egen takt och låta varje symptom sakteliga lämna min kropp.

Jag är övertygad om att jag på något vis, en dag längre fram kommer att få gå igenom denna period av pandemin, i någon form av sorgbearbetning.

För i skuggan av insikten att livet kan ta slut. Väcks en ångest i bröstet så djup. När människor man har nära går bort, i skuggan av corvid-19, kommer allt så nära. Det blir en stress i ens inre, när ovissheten regerar. Kan det bli jag?

Nu har det gått så pass lång tid, så med handen på hjärtat så tror jag viruset gjort sitt i min kropp. Det blir inte värre.

Men livet får liksom en annan mening, innehållet värderas. Vad är viktigt?

Corvid – 19 har fått mig tänka till, uppskatta livet på en helt annan nivå.

Kommit vissa människor väldigt nära, genom att vågat visa mig sårbar. Jag har ringt, gråtit och möts av kärlek och förståelse, inga pekpinnar om hur det ”borde” kännas eller vara. ❤️ Det är så vackert, så fint. Jag önskar alla fick känna så någon gång i livet!

Ta väl hand om dig! 🌿

Varma kramar på avstånd 🤗

Carina

En liten glimt från mitt lilla andhål på torpet.

Läs mer om de inlägg jag skrivit under covid-19 tiden, klicka på länken nedan.

Inlägg med Covid -19

2 reaktioner till “Vår-twitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s