Första dagen

Idag är det första dagen jag från hjärtat känner, jag annat yrke hade.

Jag skulle kanske valt IT i en ensam vrå eller skogsförvaltare, få ströva i skogen, känna frihetens tak upp bland trädens svajande kronor. Med mossa under skorna, termos med kaffe, låta hundarna vandra vid min sida var dag. Möte med djuren, skriva en stund, låta doften av skog få fylla mitt sinne.

Jag älskar ju människor, speciellt de äldre och de små, givande möten på djupet kan gå. Livet är så enkelt när man är liten, allt är ett utforskande äventyr.

Sen kommer mellantiden, där allt kan hända. Lycka och glädje för många, utanförskap och mobbing för andra, sorg och förtvivlan för några. Mellantiden är trots allt en gåva, gåva av erfarenheter om man vill se det så. Kamp och frustration för den som väljer så. Mellantiden då man aldrig så nära döden vill gå.

Men tiden den går. En dag du förstår, det tar faktiskt en dag slut. Det är här samtalen kommer, om allt mellan jord och himmel. Döden och livet, vi tog allting så för givet.

En ånger där bor, vi delar med varann, vi bygger starka band. Men tiden är skör, vi hann ej ta adjö, vi trodde vi mötas skulle snart, dela en kaffe och macka var.

När tiden är förbi, vi minns det fina som vi fick. Jag önskar så en kram du kunde få. Jag säger adjö med blödande sorg. Känner skogens kraft. Livet.

Idag är det första dagen jag från hjärtat känner, att jag annat yrke hade.

Du finns i mitt hjärt nu och för alltid, vi delade mången tankar om livet. ❤️

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s