Rör dig!

Dom säger man ska vara i rörelse, andas djupt med motstånd ut, dricka mycket vatten. Jag tar mitt ansvar, för livet är mitt.

Men den psykiska stressen, varför kan det aldrig gå över nån gång!

Hastigt som lustigt du ändrar ditt mål, hur ska jag nånsin kunna veta när du gått i mål?

Jag trodde du vände, men gav mig ett spratt, blåsor på tungan och svalget svällde upp, detta så sent som på sjuttonde dagen. Lederna värker, muskler gör ont. Jag är så fasansfullt trött och slut.

Men jag tvingar mig själv att i rörelse vara, för jag vet hur lömska virus kan vara. Det blir en stress i sig att ständigt i farten vara, fast man egentligen bara sova vill göra.

Smak & lukt är fortfarande ett minne blott.

Jag tror jag bor i en dvala, jag undrar så, hur länge det kommer att fortgå. Din lömska parasit kom aldrig mer hit.

Det värsta av allt är den människa som ej vill förstå, hur farlig för vissa du kan vara.

Skiter i förmaningar från folkhälsomyndighetens skara, skrattar som så, fortsätter med närhet på krogarna gå. Det drabbar inte dig, men säg mig, vad känner du den dag det kanske är din mor och far som får sätta livet till – eller kanske du själv?

Jag trodde aldrig detta skulle ske, att det så nära kunde ske. Men nu är jag här, mitt i skiten och får ta det som det är.

Jag hittar andhål här och där, i skogen, torpet och bland djuren. Mina hundar ger mig healing, min dotter likaså. Det är inte förrän man blir drabbad, man kanske kan förstå hur illa det kan gå – jag vill inte någon illa, men vissa kan ej förstå.

Allt ska gå så snabbt, på benen du ska springa snabbt – bli frisk i ett hast. Vi kan blott nu bara se på, låta tiden gå, låta kroppen ta hand om den smittan den bär på💗i sitt egna lilla tempo den måste få gå – men för guds skull se till å röra dig!

Med värme från torpet i dalarnas skog

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s