Livet drabbar oss alla

Hej finaste människa 💛🌞💛
Först vill jag uttrycka mitt varmaste TACK‼️till dig underbara omtänksamma människa jag har i min omgivning, TACK‼️
Det värmer så i mitt hjärta! ❤️

Dagarna på skogen går sin gilla gång, den oändliga tröttheten, ledvärken, huvudvärken å lite annat hänger fortfarande med som en följeslagare på livets vandringsvägar i dessa dagar.

Ovissheten har varit jobbigast, att inte veta, stundvis har jag t.o.m trott jag varit inbillningssjuk för symptomen är så diffusa och med min ryggsäck som nästan aldrig är sjuk så känns det så konstigt.

Jag är och har varit noga med hygien – spritat sönder händer och stått givakt till livet💛
Covid-19 skrämmer mig inte – men jag har RESPEKT‼️
En del av mig har varit nervös då jag tyvärr har astma sedan lång tid tillbaka. Men känt att mina andningsövningar har stärkt lungorna så mycket genom dessa år med Yogan💛😇💛

Men som jag skrev i ett tidigare inlägg som du kan läsa här , så vet man ALDRIG hur varje individ kommer att ta viruset. Det är den bittra sanningen💛 men sprid inte rädsla‼️den är farligare än viruset‼️

Idag kan jag ta på situationen, idag kan jag hantera det med ett annat lugn, idag har jag vetskapen om att jag bär på Covid-19 viruset, då jag testats positivt 🦠

Så från och med nu känns det tryggare i vetskapen om vad vi har att deala med och får ta en dag i taget. Jag mår förhållandevis bra om man jämför med andra, men jag vet också att det snabbt kan vända. Jag är ödmjuk, jag är noggrann, jag gör så gott jag kan!

Jag vilar, pluggar, roar min dotter med ”mamma du är dryyyyg” snack, går i skogen med hundarna och försöker se livet ur det fina perspektivet 💛 en dag i taget 💛

Ta hand om dig💛

Virtuell kram till dig!

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s