Isolerad?

Sovmorgon eller bara en känsla av att inte vilja kliva ur sängen. Vaknade vid 06.00, regnet smattrade mot plåttaket, hundarna låt utspridda i sängen och snarkade gott. Jag var pigg men ville ändå inte gå upp, musiken av regnets smattrande vaggade mig till sömn igen.

Jag har ju egentligen inga måsten idag, och jag behöver träna på att ta det lugnt och inte göra massa saker för görandets skull. Jag har sprungit nog i mina dar!

Så nu sitter jag här några timmar senare med frukost i sängen.

Elden börjar ta sig i köksspisen så det sprider sig en sådan där skön knastrande musik i torpets lilla vrå. Vovvarna har nyss varit ute en sväng och även fått sin efterlängtade frukost.

Selma den lilla filuren har väl kanske en vecka kvar på sitt löp, men just nu är hon så där EXTRA dryg och ska på katterna och jucka stup i kvarten! Spelar ingen roll vad jag säger, så fort jag vänder ryggen till så är hon på dom😉 Å är det inte katterna så är det hon och Sonya som kör värsta akterna🙈🙉

Jag velar i tanken om jag ska åka och handla idag eller i morgon, jag behöver förbereda min jobbhelg, men jag drar mig för det, inte för rädslan av Corona utan mer alla urplockade hyllor och människors panikrädsla. I måndags när jag skulle iväg och handla med två kunder på jobbet så var det rejält urplockat och när man har ”bara” en timme på sig så har man liksom inte tid att åka runt och leta efter varor!

Hur hanterar Du allt det här? Hur blir Du påverkad? Du får gärna dela med dig, skulle kännas skönt ❤️

Allt blir så skört. Vi som jobbar inom äldrevården/vården uppmanas att vara hemma omgående vid minsta förkylningssymtom, jag brukar hålla mig frisk men klart jag blir lite nervös, för i längden – har jag verkligen råd att vara sjuk en längre tid?

Jag som sakteliga bygger upp mig själv sedan jag rasade i utmattningen och blev redan där efter ekonomiskt. Där och då märktes att Sverige är inte ett samhälle att vara sjuk i, hur ska det bli nu?

Men jag försöker ta det med ro, fokusera på att äta bra mat, sköta sömnen, ta extra vitaminer, vara ute i skogen mycket, göra min yoga och skratta mycket.

Ta väl hand om dig

Kärlek och sol till dig!

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s