Hon är hemma!

Mellan matningarna av lilla hjärtats död ~ hon fick aldrig fylla fyra år, coronavirus, flyktingkris, pensionärers ensamhet, människors kontrollbehov, så försöker jag känna glädje och tacksamhet över att mitt barn äntligen har mammavecka!

Jag släpper allt för en stund, borrar in näsan i hennes nacke och njuter av doften från hennes hår, värmen från hela hennes aura och känner sådan oändlig kärlek till detta flickebarn.

Hon är här nu, som jag ska njuta denna vecka, varje minut, varje sekund. Några som har saknat lillmatte väldigt mycket är de älskade tre S:n! Selma, Sonya & Stella. ❤️

Svansarna viftades ikapp när lillmatte klev innanför dörren. Dom visste inte riktigt vilket ben de skulle stå på.

Såklart är närhet något enormt viktigt för både barn, vuxna & djur och inget undantag göres i denna lilla stuga på skogen! Här anses det som nödvändigt med närhet mest hela tiden och speciellt när man ska sova 💛

För visst är det väl ljuvligt med närheten till djuren, det som växer fram när man bara tillåter det växa och bli sådär fint. Andetagen mellan tillit, kärlek, tid och tålamod. Kompotten med mycket kramar och tydliga ramar.

Kram och sov gott

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s