Den där känslan!

Du vet den där känslan när du klarat något som du aldrig trodde att du skulle klara, tvivlet som fick dig att känna frustration och kanske känna en snudd av värdelöshet.

När du låg sömnlös om nätterna, grubblandes över hur du skulle få ihop hela livspusslet. Prestationsstressen över att få bra resultat, trots att godkänd är good enough, ändå dras du in i något som gör att du vill visa att du kan lite mer, om så bara för din egen skull!

Den känslan jag hade i torsdags när jag fick tillbaka min sista inlämningsuppgift i Religion 1 var helt obeskrivlig, en euforisk känsla av frihet, tacksamhet, stolthet över att jag tog mig igenom detta pluggande med ett C, vilket jag är så enormt stolt över.

Det har inte varit bara en gång under resans lopp som jag har varit på väg att ge upp, kasta in handduken och bara kapitulera. Men innerst inne har jag en fighters klarröda blod som rinner inom mig, vilket jag idag är tacksam för.

Sömnlösa nätter, sena nätter, frustrationen av att inte hinna med allt i min vardag, känslan av otillräcklighet. Det var länge sedan jag varit så trött och i total obalans pga av för lite sömn.

Idag denna måndag förmiddag efter en jobbhelg och avklarade studier kan jag bara njuta av att bara vara. Just i skrivande stund sitter jag på en parkering i stan, regnet smattrar mot biltaket och jag njuter av att få vara chaufför åt min kära granne till bonde. Han är en fin människa med gott hjärta och i en ålder då han behöver (motvilligt😉) lite hjälp.

Friheten i bröstet över att inte känna pressen över att jag måste hem och plugga är enorm😃

Idag är första dagen på resten av mitt liv ~ idag njuter jag så där extra mycket av att vara jag.

Ta vara på just din dag, önskar dig en fin dag.

Med ljus och värme

Carina

2 reaktioner till “Den där känslan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s