Mörkret tynger

Regnet smattrar mot plåttaket och mörkret tynger i skogens djup. Jag jobbar hårt på att hålla huvudet över ytan, det är en prövotid ~ jag fokuserar så mycket det går på det goda och fina i min vardag. Min själ längtar efter snö, kyla och sol.

LJUS!

Men idag var det tungt och mörkt ~ ute!

Inte nog med att det regnat nästan hela dagen, dimma och mörker, snön nästan puts väck så fick jag väldigt tunga energikrävande kunder på jobbet.

Jag höll ut, försökte med alla medel att få dessa att se något fint i deras vardag ~ men jag gav upp till slut. Kapitulerade totalt och gick in i mitt inre och tänkte på mina ljusglimtar i vardagen för att inte dras med ner i mörkrets djupa hål.

Jag tog mig igenom dagen ~ pustade ut, myste med de underbara fyrfotingarna på en promenad och utfodrade torpets alla små djur.

Tröttheten i kroppen värker.

Jag har nu pluggat religion 1 i två veckor på 25% och det är så intressant!
Det är en guldgruva att få lära sig nya saker och växa i mitt inre.

Nu blir det djupdykning i Judedomen, Sonya verkar inte tycka det är lika intressant.

Livet blir vad jag gör det till.

Löve

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s