Mattes prinsessa

Passa dig, matte är min number one!

Så har det varit sedan jag tog svensk mark.

~ Rädd och frusen irrade jag omkring på en snörik avfart på någon större väg i Bukarest ~ så liten och ynklig, när ett gäng större hundar skulle attackera mig, då kom en räddande man och slängde in mig i en bil. Där låg jag och skakade räddad från ett hemlöst liv, kalla gator och ingen mat. ~

Nu ligger jag här bredvid min matte, henne viker jag inte från min sida. Hon är min räddare, hon är min lekkamrat och bästa vän, hon är den jag följer varje steg hon tar och försöker någon ta henne ifrån mig då talar jag om det med några riktiga skall ~ för hon är MIN!!

Jag sover bredvid hennes sida varje natt, ibland får jag till och med sova på hennes arm som ett litet barn.

När matte vaknar blir jag så lycklig så jag hoppar upp med ett jätteskutt, som en gasell brukar matte säga, då slickar jag henne i ansiktet, nafsar henne i näsan och kurar in hela mitt ansikte i hennes hals. För hon är bara min och hon säger att hon älskar mig så mycket och hon skrattar så gott när jag hoppar omkring.

Jag och min matte forever ~ Sonya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s