TACKSAM

Morgonen gryr, regnet smattrar mot plåttaket och ute börjar snön sakta försvinna. Olivia har åkt till skolan och jag har min första lediga fredag på länge. Så skönt att bara få sega sig lite på morgonen och strosa runt i morgonrocken. Så galet sugen på en ägg & ansjovismacka, mitt i görandet så kommer jag ihåg att majonäsen är slut. Men så slår det mig att jag har ett fint recept som jag brukar göra åt en kund. Vispar ihop en härligt god majonäs ~ TACK hönsen för de underbara äggulorna. Det är något speciellt med att laga från grunden. Len och fin smak.

Kokkaffe

ägg & ansjovissmörgås &

elden i spisen.

Mitt inre är i något slags processande med en värkande själ så jag är extra tacksam för min ledig dag idag och en ledig helg. Det gör ont att rensa i själen speciellt när det kommer helt oväntat ~ men mina fina förebilder till vänner säger att det är en del av växandet.

Så jag gör gott för min själ och stänger ute sådant som inte gagnar min själ i positiv bemärkelse.

Med värme

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s