Mod ~ Styrka ~ Balans

Sitta still, har för mig varit en väldigt jobbig sysselsättning genom livet. Jag har blivit nervös i kroppen av lugnet som sakta började knacka på ~ upp och hoppa inte ska du sitta här och sitta.

Små raska fötter springer tripp trapp tripp i takt med ett stressat inre som levde i ovetskap om verklighetens faktum.

Kanske märktes det utåt men inget som jag lade någon vikt vid förrän jag i chocktillstånd rasade totalt likt mosaikbitar i kras.

Nu har jag under en längre tid tränat på att vara stilla ~ att inte behöva vara på språng mest hela tiden. Jag har märkt att jag gillar att pyssla, snickra och måla holkar till småfåglarna, meditera och för en tid sedan fann jag ny energikick i att knyta Malor. Ett speciellt halsband med speciell innebörd och förankrad i meditationens värld.

Jag tycker de är otroligt vackra att bära, i alla sammanhang vardag som fest, meditation som promenad bara känslan av att bära något som känns vackert och betydelsefullt.

Denna mala är bunden med lavasten, rosenkvarts och bergskristall.

Lavasten Skydd energi styrka mod

Lavastenens egenskap är att ge oss kraften tillbaka, den ger oss styrka och mod. Du behöver inte vara rädd längre. Lavastenen skyddar, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med öppet sinne. Chakra: bas krona

Rosenkvarts inger lugn och känslomässig förtröstan. Den stimulerar kontakten med vårt inre barn. Stresslindring. Chakra: hjärta, navel, bas

Bergskristall hjälper till att stärka alla övriga kristallers egenskaper då de används tillsammans. Bergskristallens energi symboliserar harmoni och balans. Chakra: alla

Jag älskar fjärilar och ville så gärna ha en med på denna mala ~ i Solögas Djurens språk kan man läsa följande om fjäril; Dansa, måla, skapa, uttryck dig själv. Min gåva till dig är att kreativt gestalta det du vill att andra skall se. ”Vi fjärilar bär på drömmar, det är vi som förmedlar dem till dig. Vill du leva sin dröm här och nu? Gör som vi. Dansa din dröm levande!” Med andra ord ~ sluta fundera ~ gör något kreativt av dina idéer.

Det här med kristaller är så nytt för mig och så himla spännande. Det är ett lugn som infinner sig när jag sitter och knyter och planerar mina Malor ~ för planerar dom gör jag närsomhelst och överallt, på promenader framförallt, då kommer det fina idéer.

Jag hoppas det är en ihållande hobby som kommit för att stanna och som jag kan lära mer av.

Sweet dreams

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s