Varför stressa när man kan ta det easy peacy

VARFÖR stressa för att hinna med massor av ”måsten” som ändå inte är några naturliga måsten utan något man skapat för att tro att det är ett måste. Nej, det skiter jag i nu för tiden och njuter hellre av dessa små guldstunder tillsammans med pälsklingarna i ögonblicket.

Kika in på hur Stella tar ton på filmen nedan om du vill.

Önskar dig en skön lördag därute och tack för att du tar dig tid att läsa mina inlägg.

Kram

Carina

3 reaktioner till “Varför stressa när man kan ta det easy peacy

 1. Så mysigt, jag har för första gången sovit med hund igen. Fick vår omplaceringshund Frasse igår och jag är så lycklig, så när som på mina ögon som blev superallergiska direkt. Han fäller mängder av hår just nu och jag borrar ner huvudet i hans päls och bara njuter av hunddoften igen. Det straffade sig med klåda och svullna ögon. Så i med allergitabletter och så dammsuga ofta och borsta Frasse ute, tills skovet av fällning gått över. Kram på dig o vovvarna!

  Gillad av 1 person

  1. Så mysigt!! Vad är Frasse för hundras? Min Stella lossar också otroligt med hår, men så var jag till hundfrissan på tvätt och föning och då blåste hon bort alla hår. Så himla skönt! Njut av hundlivet
   Kram från dalarna

   Gillad av 1 person

   1. Han är en Västgötaspets. Men vilket bra tips med tvätt och fön, ska se om jag kan få en tid åt honom. Dalarna har jag haft lite kopplingar till, min faster kom därifrån, så jag har varit där som barn på sportlov. Sen var vi runt under en semester när vi hade husbilen, det var så underbart vackert. Min mans pappa kommer från Åhl socken, så vi har ett gårdsnamn till efternamn från den delen av Dalarna. Kram från Lidingö

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s