Göra någon glad

Visst är det väl en skön känsla av att få göra någon glad. Just när man vet att personen kommer att bli sådär glad från hjärtat.

Så skönt känns det nu på kvällskvisten i min kropp här i min lilla stuga på skogen.

Då kan man ju undra sig varför?

Jo, jag har varit ute och grävt lite i landet och letat upp lite undangömd skatt. Det är inte vilken skatt som helst ~ den mest godaste skatt som nästan finns ~ FÄRSKPOTATIS!

Nu vet ju jag att det finns en väldigt fin person som är en bra bit över 90år som älskar färskpotatis! Speciellt den som man kan hämta själv ur sitt eget land och med jorden kvar på skatten.

Nu har personen inte längre kvar sitt land, tiderna har förändrats, åldern tagit ut sin rätt och så även boendeformen ~ men jag lever fortfarande med skatten väl bevarad i mitt eget paradis. Skatter är till för att delas med sig av. Så med lite varmt pirr i kroppen plockar jag ihop en påse för att just i morgon på mitt lilla arbetspass få glädja just denna fina person med sin äkta hälft.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen ~ jag älskar verkligen mitt jobb i hemtjänsten. Så många gulddagar med så många guldmänniskor. Dagarna blir som man gör dem till och jag försöker göra dem till de bästa ~ en dag i taget.

Trevlig kväll

Kram Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s