Mitt inre svämmar över

Jag vaknar till en ljuvlig sovmorgon. Ledig dag! Det känns så skönt! Hundarna ligger tätt tätt intill min kropp, Sonya ålar sig upp på bröstkorgen när hon inser att jag vaknat och slickar mig i ansiktet; ”Godmorgon matte, va glad jag är att du har sovmorgon med oss.”

Jo men det är sant, mina hundar, ja inte bara dom, alla mina djur pratar med mig ~ ständigt! Dom är så fina och så kloka.

Igår gjorde vi någon lycklig ~ jag och mina djur.

Jag har en kund på jobbet som har längtat ut till mitt lilla torp för att se hur jag bor och även hälsa på djuren.

Så igår förverkligade jag hennes önskan, vi brummade ut hit till mitt röriga lilla paradis.

Tillåtelse från kund att lägga ut bilden. Stella ger av sin kärlek.

Lyckan, den lyckan när hon fick träffa mina hundar. Alltså mitt inre svämmar över av värme till mina underbara rumänska flickor som verkligen överöste henne med sådan intensiv mjuk kärlek. Vi hade kunnat stanna tiden i evighet och bara suttit och pratat om allt ~ livet. För det är vad vi gör, ständigt, livet i dess närvaro. Men tiden är knapp ~ det känns på.

Sonya ger sin kärlek

Men just igår stod tiden stilla och vi njöt, jag njöt av att se hennes lycka. Tänk att just min lilla plätt på jorden kunde ge en person sådan tillfredsställelse för en stund.

Nisse ger sin kärlek

Vi glömmer nedskärningar, vi glömmer besparingar, vi glömmer det som tynger och bara ägnar oss åt varandra och sippar gott kaffe med duppa.

En dag inom Hemtjänsten ~ mitt liv ~ idag.

Ljus och värme

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s