Viktigt

Kanske rent av LIVSVIKTIGT med den återkommande återhämtningen. Vart jag hade varit om jag inte hade hittat detta redskap i livet törs jag nästan inte tänka på. Det finns ingen annan som är så viktig än du själv. Det är ständigt enbart du själv som får betala priset av återkommande misshandel av din egen kropp, själ och ditt andliga väsen.


Vad är viktigt för dig idag, just nu?
Frågor som jag dagligen ställer mig själv. Ibland kör jag på fast tröttheten skriker i kroppen, det är dagar då jag jobbar långdagar inom hemtjänsten ~ då finns inget annat inplanerat än jobb och mina vardagliga sysslor med djuren och min dotter.

Tidigare i livet hade jag inte lyssnat utan hållet på och pysslat hemma till sena natten trots tidiga mornar och långa arbetsdagar ~ men idag vet jag bättre. Disken får stå, dammsugarn kan vila, tvätten kan vänta ~ jag prioriterar sömnen och vilan mer än att det ska se fint ut på ytan.


Vägen är ibland både brokig, tuff och ensam när man bryter gamla vanor och ger sig ut på en livsstilsförändring.
Men jag tror ändå att det är värt det! Vägen mot en sundare livsstil

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s