Vila i frid

Det känns som om hjärtat ska gå i tusen bitar ~ det gör så ont. Beslutet är taget och det finns ingen återvändo. Ljudet av min dotters gråt när hon gråter sig till sömns.

Hennes vän, hennes livskamrat som blivit allas lilla charmtroll med de ulligaste gulligaste öronen.

Olivia var inte mer än en liten bäbis när hon första gången satte sig upp på Eliots rygg. Vid 2 1/2 års ålder var hon redo för att börja rida ~ tyckte hon och så fick det bli.

Det var gränslös kärlek direkt mellan de två liven. En modig liten tjej och en ack så busig liten ponny. Alla avkastningar som till slut tappades räkningen på ~ upp igen och kämpa framåt.

Så många steg jag vandrat vid er sida, ut på olika turer i skogen, ibland med termos och fika i ryggsäcken. Jag har vandrat och vandrat och sett er växa ihop tillsammans. Jag har sett hur ni blivit modigare och modigare tillsammans, hur du Olivia vågat tro på dig själv och steg för steg klarat av lilla Eliot på egen hand.

Han blev som din egen lilla vitamin ponny.

Eliot var busig, han visste när du blev rädd och då passade han på att slänga av dig. Du borstade av dig, ibland lite motsträvigt klev du upp på ponnyryggen igen. Det tog några år men sen kom en dag då du övervann rädslan och tyglade ponnyn på ett sätt att han visste att nu var det du som var ledaren på ridturerna.

Då hände något ~ något helt fantastiskt! Ni blev som ett radarpar på ett oförklarligt vis. Sådan kärlek det fanns mellan er, det värmde mammahjärtat så enormt.

Nu finns bara minnen kvar ~ underbara fina minnen som vi bevarar ömt i våra hjärtan. Vi minns, vi gråter, vi håller om varandra och tömmer vår sorg ~ jag och min dotter. Tänk om jag kunde ta din sorg och bära den ~ det gör så ont att se dig lida ~ men jag vet att du klarar av det och att du behöver gå igenom detta. Det är så fint ändå att du vågar släppa fram sorgen och inte stänga den inne. Jag finns alltid vid din sida oavsett vad. Genom att minnas, sörja och ta en dag o taget så lättar vandringen och ljuset blir klarare.

Igår fick du somna in efter en tids sjukdom.

Till minne av dig Eliot & din lillmatte Olivia

Vi kommer alltid att älska dig

All min kärlek till dig mitt älskade barn, jag vet att ditt inre är en virvelvind av smärta nu och jag finns här när du behöver mig.

En reaktion till “Vila i frid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s