Hur stor är chansen

Jag satt på lasarettet med en kund idag. Kötiden var enorm, men vi tog det med ro. Småpratade om ditten och datten, när min kund slängde åt mig en tidning som jag kunde läsa. Tidningen hette Nära ~ jag har aldrig hört talas om denna men jag började bläddra och tyckte redan om det jag läste.

Mycket tilldragande tidning så jag googlade in och beställde tre nummer direkt. Medan jag sitter och bläddrar kommer jag till en sida där en fin kvinna sitter i en fåtölj ~ där jag sätter andan på tvären.

Ann Danell ur tidningen Nära

Jag tycker mig känna igen ansiktet på den fina kvinnan i tidningen.
Hur stor är oddsen på att det är hon?

Men visst är det hon! Ann som följer mig på bloggen ~ aldrig har vi möts IRL utan kommunicerat lite här, nu och då genom mina inlägg.

Hur stor är oddsen att min kund plockar upp en tidning, just den tidningen av alla som låg där ~ jag kan inte låta bli att fundera vad som är meningen med detta ~ för något borde det vara ~ det känns i hela kroppen. Tänk att just Ann skulle dyka upp i min vardag en dag som denna
♥️
Tack fina du!

Kärlek
Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s