Ta hand om

Hur många gånger har jag inte rusat på i livet för hinna med allt jag ”måste” göra. Sprungit och sprungit för att vara så effektiv och hjälpsam som möjligt ~ på bekostnad på min egen hälsa.
Livet försökte få min uppmärksamhet, min kropp signalerade så många gånger ~ men jag lyssnade inte. Jag var tvungen att vara igång för annars hände det ingenting och blev det lugnt för en stund då kom en obehaglig känsla i kroppen av rastlöshet, då var det bättre att vara i rörelse för känslan som kom var obehaglig.
En dag i livet fick jag lära mig den hårda vägen över att inte lyssna till kroppens och själens signaler ~ utmattning var ett faktum. Länge trodde jag att jag skulle kunna gå tillbaka till mitt gamla sätt att leva. Men som tur var kom jag till insikt efter vägen och förstod att en livsstilsförändring var ett måste för att hålla som människa.
Jag reser nu en dag i taget och är noga med min återhämtning
Mitt nuvarande jobb inom hemtjänsten skulle kunna vara stressande, men jag har bestämt mig för att hitta vägar att gå för att inte kliva in i den negativa stressen igen och det funkar bättre och bättre vilket gör att jag verkligen älskar mitt jobb.
Efter tre dagars jobb tog jag hundarna och vwbussen ut på skogen och vaknade upp till denna vy 🦋 Lyckliga mig!
Idag tar jag hand om mig bättre och bättre ~ jag gör annorlunda ~ svårt ~ men nödvändigt.

Kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s