Tillsammans

Hon och jag ~ idag ~ min kära faster och jag på svamptur i fäders skogar.

Bland björnskit och trollsländor, älgspillning och mygg ~ njöt vi av en dag tillsammans hon och jag ♥️

Hundarna njöt av att få utforska en ny skog. Fika under solstrålarnas sken, luften sval och frisk ~ det känns så där ljuvligt skönt att leva.

Jag är tacksam för varje minut vi får tillsammans. Hon är min närmsta länk till pappa ~ hon är sådär fint förstående när min saknad efter min pappa trycker på. Jag önskar så att vi hade fått en liten längre tid tillsammans på jordelivet. Sådana stunder känns det så skönt att min faster finns nära till hands. Idag kändes det som att både pappa och farmor va med oss i skogen ~ men sånt tror faster inte på😉.

Kram Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s