Nakenbad & hundliv

Visst är det väl LIVSKRAFT med nakenbad! Kroppen får sig en energiboost utan dess like och själen ~ ja själen den mår så gott av den ljuva frihetskänslan som det innebär med nakenbad.

Nu kan man nästan tro att jag badar naken överallt, men så är inte fallet. Jag älskar skogstjärnar och jag fördrar att vara ensam eller tillsammans med min dotter eller en nära väninna, annars behåller jag kläderna på. Det är inte nakenheten i sig som gör det hela, utan KÄNSLAN av frihet när jag slänger mig hejdlöst ut i det stilla vattnet – ett med altet liksom. Naturen.

Har du provat?

Liten film nedan från skogen.

Med värme

Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s